Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jak to było zrobione? Czyli metody rozpoznania technologii obiektu na przykładzie prac wprowadzających do konserwacji artystycznego zielnika Elizy Orzeszkowej

Tytuł pełny:
Jak to było zrobione? Czyli metody rozpoznania technologii obiektu na przykładzie prac wprowadzających do konserwacji artystycznego zielnika Elizy Orzeszkowej / Sylwia Popławska
Autorzy:
Popławska, Sylwia (1988- )
Temat:
Konserwacja i restauracja.
Papier - konserwacja i restauracja.
Introligatorstwo artystyczne.
Książki - konserwacja i restauracja.
Szukaj w:
Studia i materiały Konferencji Naukowej Studentów Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki, Kraków, 12-13 kwietnia, 2013. T. 2 s. 69-82.
Artykuł / Rozdział
propozycja biblioteki
LDR 01096caa#a2200205#i#4500
001 1703200253260
003 WR 188
005 20210903134720.2
008 210903s########pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WR 188 %c WR 188 %e PNN %d WR 188
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Popławska, Sylwia %d (1988- ).
245 0 0 %a Jak to było zrobione? Czyli metody rozpoznania technologii obiektu na przykładzie prac wprowadzających do konserwacji artystycznego zielnika Elizy Orzeszkowej / %c Sylwia Popławska.
650 # %a Konserwacja i restauracja.
650 # %a Papier %x konserwacja i restauracja.
650 # %a Introligatorstwo artystyczne.
650 # %a Książki %x konserwacja i restauracja.
773 0 # %i // %t Studia i materiały Konferencji Naukowej Studentów Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki, Kraków, 12-13 kwietnia, 2013. T. 2 %w (WR 188)1702600112359 %z 9788364448126 %g s. 69-82.
856 4 # %u https://opacwww.asp.wroc.pl/site/recorddetail/1703200253260 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies