Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Konserwacja i restauracja Zielnika Jacobi Theodori Tabernaemontani Neu Vollkomen Krauter-Buch

propozycja biblioteki
LDR 01034caa#a2200205#i#4500
001 1703200253262
003 WR 188
005 20210906100306.7
008 210903s########pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WR 188 %c WR 188 %e PNN %d WR 188
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Dalke, Magdalena.
245 0 0 %a Konserwacja i restauracja Zielnika Jacobi Theodori Tabernaemontani Neu Vollkomen Krauter-Buch / %c Magdalena Dalke.
650 # %a Konserwacja i restauracja.
650 # %a Papier %x konserwacja i restauracja.
650 # %a Introligatorstwo artystyczne.
650 # %a Książki %x konserwacja i restauracja %z Polska %y 1500-1800.
773 0 # %i // %t Studia i materiały Konferencji Naukowej Studentów Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki, Kraków, 12-13 kwietnia, 2013. T. 2 %w (WR 188)1702600112359 %z 9788364448126 %g s. 95-108.
856 4 # %u https://opacwww.asp.wroc.pl/site/recorddetail/1703200253262 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies