Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Le cubisme : étude biographique et critique

Tytuł pełny:
Le cubisme : étude biographique et critique / par Guy Habasque
Autorzy:
Habasque, Guy
Temat:
Kubizm.
Rok wydania:
cop. 1959
Wydawca:
Genève : Skira
Seria:
Le Goût de Notre Temps
Opis fizyczny:
169, [3] s. : il. kolor. ; 18 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 155-158. Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01095cam#a2200277#i#4500
001 1703200244161
003 WR 188
005 20231120053152.7
008 031120s1959####sz#a#########|001#0#fre#c
035 %a zz2003873732
035 %a vtls000207828
040 %a TOR U/KC %c TOR U/KC %d TOR U/LF %d TOR U/an7s %d KAT U/AMmok
100 1 %a Habasque, Guy.
240 1 0 %a Cubisme %l (fr.)
245 1 3 %a Le cubisme : %b étude biographique et critique / %c par Guy Habasque.
260 # %a Genève : %b Skira, %c cop. 1959.
300 %a 169, [3] s. : %b il. kolor. ; %c 18 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Le Goût de Notre Temps
504 %a Bibliogr. s. 155-158. Indeks.
650 # %a Kubizm.
830 3 %a Le Goût de Notre Temps %x 1423-9736
856 4 # %u https://opacwww.asp.wroc.pl/site/recorddetail/1703200244161 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura - spisz bibliotekarzowi:
4176
Nr inwentarza:
K 1 4176
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Książki do wypożyczenia / Books to borrow
Dostępny
Sygnatura - spisz bibliotekarzowi:
5721
Nr inwentarza:
K 1 5721
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Książki do wypożyczenia / Books to borrow
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies