Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sztuka chińska : wprowadzenie

Tytuł pełny:
Sztuka chińska : wprowadzenie / Mario Prodan ; przekład i oprac. sinologiczne Mieczysław J. Künstler
Autorzy:
Prodan, Mario
Temat:
Sztuka - Chiny.
Rok wydania:
1975
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Naukowe
Opis fizyczny:
197, [2] s. : il. kolor ; 20 cm
Uwagi:
Bibliogr. s. 183-186. Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01131cam#a2200277#i#4500
001 1702200057814
003 WR 188
005 20230512053019.5
008 050706s1975####pl#a###f#####|001#0#pol#c
035 %a zz2005933909
035 %a vtls000516539
040 %a TOR U/ZJ %c TOR U/ZJ %d TOR U/AP %d Ł U/JSs %d GD U/DC
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Prodan, Mario.
245 1 0 %a Sztuka chińska : %b wprowadzenie / %c Mario Prodan ; przekład i oprac. sinologiczne Mieczysław J. Künstler.
246 1 # %i Tyt. oryg.: %a Chinese art : %b an introduction
260 # %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwo Naukowe, %c 1975.
300 %a 197, [2] s. : %b il. kolor ; %c 20 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliogr. s. 183-186. Indeks.
650 # %a Sztuka %z Chiny.
700 1 # %a Künstler, Mieczysław Jerzy %d (1933-2007). %e Oprac.
856 4 # %u https://opacwww.asp.wroc.pl/site/recorddetail/1702200057814 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura - spisz bibliotekarzowi:
9562
Nr inwentarza:
K 2 9562
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Książki do wypożyczenia / Books to borrow
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies